Det var en hyggelige aften med en god veninde, min søster og
min mor. Min veninde og jeg havde arbejdet om eftermiddagen og vi havde aftalt
at hygge med tapas bagefter. Hun er også selv meget glad for at stå i køkkenet.
Faktisk er opskriften på pandebrød, også her på bloggen, fra hendes mor. Hun
medbragte hjemmedyrket rodfrugter og ellers gik vi i gang med at tilberede alt
lige fra butternut squash, rodfrugte-deli, parmasvøbte bønner og fetafyldte
mini-tomater til nøddebund med hindbærcreme og friske frugter. Alt smagte
fantastisk. Men disse lakseruller overgik forventningerne, da det faktisk var
noget af det allerletteste. De skulle ikke engang i ovnen! Det sprøde fra
løgene, det cremede fra yoghurten, det salte fra laksen og det syrlige fra
persillen. Perfekte komponenter – en opgradering ville dog være at bage sine
egne pandekager.
Ingredienser (15 stk.)
5 stk. laks
2. dl. Græsk yoghurt 2%
salt og pepper
2 mexicanske pandekager
valgfrit krydderi
1 rødløg
helbladet persille
Sådan gør du:
Læg to madpandekager på et smørebræt
Bland græsk yoghurt, salt, pepper og valgfrit krydderi.
Fordel massen på pandekagerne.
Løgnene svitses på panden eller i en gryde sammen med lidt olie.
Laksen fordeles.
Kom helbladet persille på pandekagerne.
Til sidst løg, og så rulles de, hvorefter de kommes i køleskabet indtil servering. Jeg kom kun løg i en af rullerne, hvilket var passende da nogle i familien fortrækker uden.
Og skæres i små bidder, så de kan serveres som foret eller
på en tapas tallerken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar