Ingredienser (til to personer)
250 g tørret pasta
(jeg brugte normalt bacon som jeg skar)
1,5 dl grøntsags bullion
Salt og peber
semi-dried tomater
100 g. tigerrejer (store eller mellem)
Sådan gør du:
Pastaen koges som anvist på pakken. Baconternene eller strimler steges sprøde på panden.
Bouillonen koges op, og pastaen vendes i.
Gryden tages fra varmen og rejer, æggeblommer, parmesan, timian og hvidløg tilsættes.
Der smages til med salt og peber.
Serveres straks evt. med grofthakkede semi-dried tomater.(bedre uden syntes jeg) . Jeg tilsat lidt fløde for at gøre pastaen lækker cremet. Servér den med noget lækkert salat som tilbehør. og GLÆD dig !
Fandt opskriften på http://www.royalgreenland.com/btc/Opskrifter.aspx
Jeg lavede den på en grå efterårsdag i mit sommerhus med familien. Det var den perfekte afslutning på en god dag med både gåtur til Vesterhavet og Skagensbesøg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar